Africa de Sud

Barbados

Thailanda

Singapore

Mauritius

Costa Rica

Egipt

Emiratele Arabe Unite

Indonezia

Seychelles

Malaezia

Mianda Travel

Mianda Travel a fost construita din pura pasiune. Nu o vedem ca pe un business, ci ca pe un loc in care ne putem valorifica cunostintele in beneficiul clientilor nostri.

Suntem o echipa formata din profesionisti pasionati de calatorii si onesti in relatia cu clientul iar agentia a aparut din dorinta de a veni cu o abordare noua pe piata de turism din Romania.

Desi tineri si dinamici, pasiunea noastra pentru turism a inceput in 2008. Parcursul profesional ne-a oferit ocazia sa ne perfectionam, sa experimentam mai multe roluri care ne-au pregatit sa facem fata oricarei provocari.

Impreuna am oferit consultanta de specialitate la zeci de mii de clienti si asta ne-a ajutat sa intelegem mai bine cat de diferite sunt nevoile fiecaruia in parte. Am creat diverse tipuri de pachete de la simple city breaks pana la circuite complexe personalizate in diverse colturi ale lumii.

Fiecare solicitare e o provocare frumoasa pentru noi si nu de putine ori gasim solutii outside the box pentru a oferi clientilor o experienta memorabila si un raport calitate-pret excelent. Alegem cu grija serviciile pe care le oferim si ne dorim ca fiecare client care ne calca pragul sa revina la noi cu drag de fiecare data.

MIANDA TRAVEL AND CONSULTING
43213819

Telefon: 0799 230 440

E-mail: office@miandatravel.ro