TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE WEBSITE

Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.miandatravel.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc conditiile in care orice persoana poate vizita si accesa site-ul Urwww.miandatravel.ro (denumit in continuare “Site-ul”) sau poate utiliza serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului. Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului si/sau utilizarea serviciilor Urban Fair Concept, precum si a oricarei componente a acestuia constituie o acceptare neconditionata a Termenilor si Conditiilor actuale.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin SC Mianda Travel And Consulting SRL sau partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului poate fi utilizat doar in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al SC Mianda Travel And Consulting SRL Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

 • este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: Mianda Travel urwww.miandatravel.ro)
 • sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “Informatii furnizate de Mianda Travel”.

SC Mianda Travel and Consulting SRL isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa office@miandatravel.ro.

Persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea SC Mianda Travel And Consulting SRL ci numai raspunderea persoanelor respective.

Drepturi de proprietate intelectuala:

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.miandatravel.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea SC Mianda Travel And Consulting SRL sau a partenerilor sai si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Conditii generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.miandatravel.ro

Tarifele furnizorilor sunt dinamice, disponibilitatea ofertelor poate varia de la un moment la altul. Agentia Mianda Travel nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile prezente pe site si ofertele primite ulterior de la agentie. Proiritate vor avea cele din urma iar tariful este final doar dupa achitarea integrala a serviciilor si confirmarea lui de catre AGENTIE

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt valabile in limita disponibilitatiii Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site si se vor transmite punctual in functie de serviciul rezervat.

Clasificarile unitatilor de cazare sunt cele oficiale si intrunesc standardele locale. Evaluarile clientilor reprezinta opinii personale, pot fi folosite pentru  reverinta insa nu pot fi considerate surse informatie oficiala.

Termenii Furnizorilor includ prevederi referitoare la termenele de plata, conditii de modificare si anulare, eventuale taxe impuse de autoritatile locale sau restrictii privind aplicarea anumitor tarife sau oferte

Mianda Travel nu isi asuma nicio obligatie de a emite biletele, vouchere sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate la termenele transmise impreuna cu confirmarea rezervarii.

Conditiile complete legate de serviciile achizitionate se vor regasi in contractul cu turistul sau anexele acestuia

Concursurile Mianda Travel

Concursurile organizate pe pagina de www.urwww.miandatravel.ro sunt concepute si administrate de catre SC Mianda Travel and Consulting SRL. Concursurile se vor desfasura conform Regulamentului oficial afisat in prealabil pe site, ale carui prevederi vor fi obligatorii pentru toti participantii. Toate intervalele de desfasurare a concursurilor vor fi publicate pe Site. Pot participa la concursurile organizate de SC Mianda Travel and Consulting SRL persoanele fizice care au varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Premiile vor fi descrise in Regulamentul concursului. Nu este posibila inlocuirea premiului cu contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.

Mecanismul de desemnare a castigatorului este prin tragere la sorti, iar extragerea se va face conform regulamentelor descrise in fiecare concurs. Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe pagina www.miandatravel.ro. Castigatorii sunt rugati sa trimita un e-mail pe adresa office@miandatravel.ro prin care sa comunice numele complet, adresa si numarul de telefon, pentru a putea intra in posesia premiului.

Limitarea raspunderii

SC Mianda Travel and Consulting SRL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau pentru continutul si serviciile oferite de catre Utilizatorii Site-ului.

SC Mianda Travel and Consulting SRL depune toate eforturile pentru a asigura acuratetea informatiilor prezentate si increderea in Site. In cazul in care vor aparea erori sau omisiuni acestea vor fi corectate. Cu toate acestea, SC Mianda Travel and Consulting SRL nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori sau terti. Acestia din urma sunt de acord sa exonereze de raspundere SC Mianda Travel and Consulting SRL pentru orice actiune judiciara / extrajudiciara, care survine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Persoanele care furnizeaza informatii sau posteaza comentarii pe Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise. Utilizatorii inteleg si acepta ca incalcarea acestei obligatii nu angajeaza raspunderea Administratorului Site-ului, raspunderea revenind exclusiv Utilizatorilor respectivi.

Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut (incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video etc) care are un limbaj obscen sau vulgar, contine texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste, care discrimineaza alte persoane si care incalca orice alte drepturi si libertati ale unor terte persoane, potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii inteleg si accepta ca, in cazul incalcarii prevederilor actuale, Administratorul Site-ului va putea opta pentru:

 • suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice serviciu al Site-ului
 • nepublicarea materialului expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site
 • interzicerea accesului in Site
 • desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site (fara niciun fel de notificari prealabile).

La postarea de materiale, prin materiale intelegandu-se si comentarii (indiferent de tipul acestora), Utilizatorii sunt de acord cu urmatoarele limitari:

 1. a) sa nu publice, transmita sau faca referire la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, violente;
 2. b) sa un colecteze datele personale ale celorlalti Utilizatori ai Site-ului;
 3. c) sa nu monitorizeze sau copieze paginile Site-ului sau continutul lor, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea Administratorului;
 4. d) sa un publice comentarii rasiste, xenofobe, antisemite si orice alt gen care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale etc;
 5. e) sa un publice materiale care incalca sau eludeaza reglementarile legale in vigoare (este inclus aici: dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract sau alte drepturi detinute de catre terti);
 6. g) sa un publice materiale care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationala;
 7. h) sa un publice materiale cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;
 8. i) sa nu foloseasca dispozitive care interfereaza cu buna desfasurare a functionarii site-ului, cu derularea normala a serviciilor noastre;
 9. k) sa nu foloseasca pentru scopuri comerciale sau orice alte scopuri, continutul site-ului.

Utilizatorii sunt de acord cu faptul ca sunt singurii responsabili si vor despagubi integral Administratorul in cazul producerii oricarui prejudiciu. In acest caz, Site-ul si administratorii sai isi rezerva dreptul de a inlatura orice continut sau materiale, fara a notifica in prealabil pe cel care le-a postat.

Pentru caz de forta majora, SC Mianda Travel and Consulting SRL este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ: erori de functionare ale echipamentului tehnic al SC Mianda Travel and Consulting SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare etc.

Despre cookie-uri

www.miandatravel.ro foloseste cookie-uri. Prin accesarea site-ului va exprimati acordul asupra folosirii acestora.  

Majoritatea browserelor de internet sunt pre-configurate pentru a accepta automat cookie-urile.

Totodata, utilizatorii isi pot configura browserul pentru a respinge toate fișierele cookie sau pentru a fi alertati atunci cand modulele cookie sunt trimise catre dispozitiv.

Mentionam ca dezactivarea sau refuzul de a accepta cookie-urile pot face anumite sectiuni dificil de vizualizat sau de utilizat.

In cazul in care doriti sa schimbati setarile cookie-urilor, puteti face asta din intrand in optiunea de setari a browserului utilizat.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

SC Mianda Travel and Consulting SRL are dreptul de a modifica actualele prevederi din Termeni si Conditii, fara notificarea prealabila a Utilizatorilor. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a Site-ului. Neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor www.miandatravel.ro.

Legislatia aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale SC Mianda Travel and Consulting SRL, prevazute de prezentul document, precum si toate efectele juridice pe care le produc, vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul imposibilitatii ajungerii la un acord, acesta va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala in care SC Mianda Travel and Consulting SRL are sediul inregistrat în Popești-Leordeni, Ilfov.